2018 m. rugsėjo 7 d., penktadienis

Lankiausi Lietuvos Užsienio Reikalų ministerijoje, bei Airijos ambasadoje, Lietuvoje, dėl ilgą laiką Airijoje patiriamo psichologinio smurto, diskriminacijos ir kitų, nusikaltimų žmogiškumui.

 I ask the Free Media Representatives to translate the article into your language and circulate it with all possible means. This shows people what's happening in the countries of the European Union.

 Я прошу представителей свободных СМИ перевести статью на ваш язык и распространить ее всеми возможными способами. Это покажет людям, что происходит в Европейском Союзе.



  Lankiausi Lietuvos Užsienio Reikalų Ministerijoje, bei Airijos ambasadoje, Lietuvoje, dėl ilgą laiką Airijoje patiriamo psichologinio smurto, diskriminacijos ir kitų, nusikaltimų žmogiškumui Kadangi ilgus metus, Airijoje patiriame diskriminaciją, psichologinį smurtą ir kitus pažeminimus ir visišką ignoravimą. Ką vertiname, kaip sąmoningai vykdomą kankinimą.
    Būtent dėl to, kreipiausi į Lietuvos Užsienio Reikalų Ministeriją, dėl susitikimo su Užsienio Reikalų Ministru,  Linu Linkevičiu.




    Susitikimas buvo numatytas 9:15 minučių, bet dėl didelių transporto spūsčių Vilniuje, į susitikimą atvykti pavėlavau, šiek tiek daugiau, nei penkioliką minučių.
    Ministro, Lino Linkevičiaus jau neberadau , bet buvau priimtas Lino Linkevičiaus padėjėjų, kurioms dar kartą papasakojau apie Mūsų Šeimą, ilgus metus psichologiškai kankinančias ir diskriminuojančias, Airijos Socialines tarnybas.
    Apie tai rašiau, senai, bet problemos ne tik nebuvo išsprestos iki šiol, bet dar ir prasitesė.

 http://www.vilmantinas.com/2017/12/kol-es-proto-bokstai-suka-galvas-apie.html

   Taigi, kreipiausi į šias, žmonėms tarnaujančias valstybines įstaigas ne šeip sau, bet dėl to, kad esame ilgus metus kankinami ir įžūliai ignoruojami, Airijos Socialinių Tarnybų. Airijos valstybė,ne tik nesugebėjo išspresti šios problemos savarankiškai, bet ir toliau sąmoningai iš mūsų tyčiojasi.  Todėl esame priversti, problemas spresti tarptautiniu būdu.
   Nuo vakar vakaro, iki pat 2:30 šendienos ryto, viską dar kartą išdėsčiau rašte, kurį priėmė, Ministro, Lino Linkevičiaus padėjėjos .







  Gan įdomi, bet Airijai būdinga situacija susiklostė Airijos Ambasadoje Lietuvoje. Čia kaip ir Airijos Socialinių tarnybų, buvau pažemintas ir eilinį kartą praignoruotas. Airijos Ambasados darbuotoja, atsisakė priimti rąštišką skundą iš manęs,

   Nors Airijos Ambasada yra valstybinė įstaiga, kuri kaip ir kitos valstybinės įstaigos, privalo tarnauti žmonėms. Priimti raštus, skundus ir kitus dokumentus ir duoti į juos atsakymus,  bei išsiaiškinus, kad skundas, raštas ar kiti neatitinkantys kompetensijai dokumentai, turėtų būti persiūsti įstaigai, kurios kompetencijai pateikti dokumentai atitinka.   Taigi, bet  Airijos Ambasados darbuotojai, laiko save aukščiau kitų, kaip ir Airijos Socialinės tarnybos, grubiai pažeidžiančios žmogaus teises ir visiškai nepaisančios Europos Žmogaus Teisių Konvencijos. 





  Niekam nepaslaptis, kad Airijoje taikomas ir iš kitų ES valstybių įvežamų automobilių muito mokestis, kuris vadinasi VRT . Airija visiškai ignoruoja ne tik Europos Žmogaus Teisių Konvenciją ir laiko kitus Europos Sąjungos piliečius beteisiais vergais, bet įžūliai nesilaiko kitų Europos Sąjungos sutarčių. 
    Keisti dalykai dedasi ir su Airijos vairuotojų civilinės atsakomybės draudimu, jeigu esi ne Airijos pilietis ir turi kitos Europos Sąjungos valstybės vairuotojo pažymėjimą, kuris atitinka visus Europos Sąjungos reikalavimus, tavo draudimo kaina, gali būti dvigubai didesnė, nei Airijos piliečio, kuris turi airijoje išduotą vairuotojo pažymėjimą, bet visiškai nesugeba vairuoti transporto priemonės, netrukdydamas kitų eismo dalyvių ir keldamas jiems pavojų.
    Taigi, žmogaus teisių pažeidimai, psichologinis smurtas ir kankinimas, diskriminacija ir kitų tautų piliečių žeminimas, ignoravimas ir netgi sakyčiau apiplėšinėjimas yra, kasdienis ir Airijai normalus gyvenimo būdas, kurį privalo pakeisti Europos Žmogaus Teisių Teismas Strasbūre ir Junktinių Tautų organizacija Ženevoje.  

Kadangi daroma viskas, kad neturėtumėme pajamų, esame dirbtinai sukurtoje situacijoje, kurioje būtina, Jūsų visų pagalba. Kadangi, Lietuvos žmonės sąmoningai nuskurdinti, labiausiai kreipiuosi į, iš Lietuvos išvykusius ir užsienio valstybių piliečius.
 Taigi, Visus galinčius ir norinčius padėti finansiškai ir prisidėti prie sunkios ir ilgus metus besitesiančios kovos, prašau padėti.  Dėkoju visiems, už supratimą ir pagalbą.
Darant pavedimą parašykite, kad tai pagalba, dėl laiku nemokamo Ilines Benefit.
Ireland
National Sort Code 93-20-19 
Account Number 13308-005
 Tarptautiniam pavedimui:
 IBAN: IE35 AIBK 9320 1913 3080 05 ( BIC:AIBKIE2D)

Since everything is done that we do not have income, we are in an artificially created situation where you need all your help. As the people of Lithuania are deliberately impoverished, I appeal to the citizens of Lithuania who have left Lithuania and foreign countries as well.
 So, all who are able and willing to help financially and contribute to the difficult and long years of fighting, please help. Thank you all for your understanding and help.
When ordering, write to help with the timely free Iline Benefit.
Ireland
National Sort Code 93-20-19
Account Number 13308-005
 For international transfer:
 IBAN: IE35 AIBK 9320 1913 3080 05 (BIC: AIBKIE2D)

Поскольку все делается так, что у нас нет дохода, мы находимся в искусственно созданной ситуации, когда нам нужна ваша помощь. Поскольку народ Литвы преднамеренно обедлен, я обращаюсь к гражданам  из-за рубежа.
 Итак, все, кто способен и хочет помочь материально, пожалуйста, помогите.
 Спасибо всем за ваше понимание и помощь.

Ирландия
Национальный код сортировки 93-20-19
Номер счета 13308-005
 Для международного перевода:
 IBAN: IE35 AIBK 9320 1913 3080 05 (BIC: AIBKIE2D) 
 Vilmantas Povilaitis 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą