2018 m. rugsėjo 29 d., šeštadienis

Vilmantas Povilaitis: Aš palaikau, 2009-2010 m. finansų krizę tiriantį parlamentinį tyrimą.

   




   Esu giliai įsitikinęs, kad krizės Lietuvoje sukėlėjai ir prie to prisidėję veikėjai, privalo atsakyti už visus, tiek Valstybei tiek Tautai ir jos žmonėms atneštus nuostolius.
    Dažnai džiaugiuosi, Ramūno Karbauskio ir Agnės Širinskienės pasisakymais ir pozicija. 
   Labai tikiuosi, kad Jų energija neižblės ir nesustos ties šituo tyrimu. 
     Kadangi ilgus metus aš ir mano šeima, kenčiame nuo Lietuvos banditų ir mano giliu įsitikinimu, jiems atstovaujančios Lietuvos teisėsaugos, kuri pavertė mūsų Šeimos gyvenimą ilgamečiu pragaru. 
     Esu giliai įsitikinęs, kad tokie tyrimai turėtų būti atlikti ir Lietuvos teisėsaugoje. Taip pat manau, kad Ramūnas Karbauskas turėtų apsivalyti savo aplinką nuo tokių, kaip  Vytautas Bakas, kuris vienam sisteminės žiniasklaidos video, mano giliu įsitikinimu, netinkamai pasisakė apie, prie Prezidentūros 2017 metais bado akcijos dalyvius, kurie vienaip ar kitaip, buvo nukentėję, nuo teisingumą vykdyti turinčių institucijų. 
   Šie žmonės, sisteminės žiniasklaidos, bei kai kurių politikų, tokių kaip, Laurynas Kasčiūnas, buvo apšmeižti kremliaus finansuojamais protestutojais ir visokiais kitais realybės ir tiesos neatitinkančiais dalykais. 
    Esu pastebėjęs, kad ir Ramūnas Karbauskis, dažnai kaltinamas, Rusijos įtaka. Tą dažnai, mano giliu įsitikinimu, kliedi, Rasa Juknevičienė. 
     Noriu tikėti, kad Jūsų tikslai kilnūs ir nuoširdūs, bet tokie dalykai, kaip Žemės pardavimo užseniečiams, saugiklių nuėmimas ir mąsinis Lietuvos miškų naikinimas, kad svetimos kariuominės tankai galėtų pažaisti karą Mūsų Valstybėje, verčia abejoti Jūsų kilnumu. 
     Kadangi esu objektyvus ir matau kitus Jūsų darbus, viliuosi, kad tai kas įvyko, dėl Lietuvos teritorijos pardavimo užsieniečiams ir mąsinis Lietuvos miškų naikinimas, buvo kažkaip įsprausti per prievartą? 
  Esu giliai įsitikinęs, kad sistema, uoliai tarnaujanti, pasaulinės Žmonijos vergijos (naujosios pasaulio tvarkos) autoriams, šantažuodami ir naudodami įvairius, slaptai surinktus kompromatus, įvedinėja labai daug, tiek Lietuvai, tiek ir kitoms Valstybėms, bei visai žmonijai prąžūtingų dalykų. 
     Esu giliai įsitikinęs, kad pagrindiniai, kelio į pasaulinę žmonijos vergovę tiesėjai Lietuvoje, yra "koncervatoriai",  su Grybauskaite priešakyje, bei didelė dalis tų, kurie juos palaiko. Taip at, esu giliai įsitikinęs, kad dauguma žmonių, juos palaiko, tik todėl, kad yra nuo ryto iki vakaro, mano giliu įsitikinimu, mulkinami sisteminės žiniasklaidos. 
     Jokinga, kai visą savo, mano giliu įsitikinimu, niekingą gyvenimą, iš Valstybės biudžeto mintantys veikėjai, bando sukompromituoti Ramūną Karbauskį, kuris savo finansinę gerovę susikūrė savo darbu ir protu. 
     Labai atvirai matosi, kaip Jūsų tyrimų baiminasi  koncervatoriai ir kaip sisteminė žiniasklaida, dangsto ir bando apsaugoti, tiek 2009-2010 metų krizės sukelėjus, tiek ir mano giliu įsitikinimu, nusikalstamus sprendimus priėmusius ir priiminėjančius teismus ir teisėjus.
     Taip pat akivaizdu, kad didelės problemos yra Valstybės Saugos Departamente, kuris sudarinėja šmeižėjiškus, būktai valstybei pavojingų asmenų sąrašus. 
     Nepaslaptis, kad Lietuvoje mąsiškai fabrikuojamos baudžiamosios bylos, kuriomis siekiama susidoroti su už Lietuvą ir Lietuvos gerovę pasisakančiais žmonėmis. 
     Esu giliai tuo įsitikinęs, nes būtent pats, nuo to nukentėjau jau 2010 metais ir kenčiu iki šiol, nes sistema, savo planų, pilnai susidoroti su manimi ir mano šeima, mano giliu įsitikinimu, neatsisakė ir atsisakyti negali. 
   Labai džiaugiuosi, kad į  Seimo, Žmogaus Teisių Komitetą, buvo paskirtas Petras Gražulis, kuris manau bent pabandys padaryti viską, kad šis komitetas pradėtų veikti. 
   Esu įsitikinęs, kad Jums būtina suvienyti jėgas su Tautos Prezidentu Rolandu Paksu, bei gerbiamu Nepriklausomybės Akto Signataru, Zigmu Vaišvila, bei kitais TIESOS ir TEISINGUMO siekiančiais žmonėmis, kurie metų metus yra niekinami,  šmeižiami ir daromi "valstybės priešais" 

   Taigi, būkite su Lietuvių Tauta, išvalykite Lietuvą nuo vidinių priešų, Seime, Prezidentūroje, Teisėsaugoje, Valstybės Saugos Departamente ir daugeliyje kitų, mano giliu įsitikinimu, gerai organizuotu, nusikalstamu susivienyjimu tapusiu, valstybės biudžeto finansuojamų vietų.        Padarykite viską, kad išsaugoti Lietuvos Žemių vientisumą. Išsaugoti beprotiškai naikinamus Lietuvos miškus.
  Atstovaukite Lietuvių Tautą ir Lietuvos Valstybę ir ginkite Jų interesus.
  Tuo nuoširdžiai Jums ir linkiu.  

Laisva ir nepriklausoma žiniasklaida.

 Ilgus metus nuo vykdomo susidorojimo per kelias valstybes, kenčiantis
Vilmantas Povilaitis

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą